Domein 't neerhof in de pers

Ontdek de erkenning rondom Domein ’t Neerhof door middel van onze persartikelen. Hier verzamelen we trots de krantenartikelen waarin ons wijndomein wordt genoemd. Lees wat de media te zeggen heeft over onze passie, toewijding en de unieke wijnen die we produceren. 

27 juni 2024 

“Na wit, rood en rosé, nu ook mousserende wijn van Brugse bodem: "Je proeft meteen het grote potentieel"

Wijndomein 't Neerhof - Lancering nieuwe wijnen 2024
Persartikel 22 augustus 2023

REPORTAGE. Het heeft drie jaar geduurd, maar daar is de eerste Brugse wijn van domein ’t Neerhof: “De druiven rijpen hier wat trager dan in het zuiden”

Een beetje weggestoken achter een oude schuur levert het Brugse wijndomein ’t Neerhof in Sint-Andries na drie jaar hard werken haar eerste witte en rode wijnen af. Tussen de drie hectare aan wijnranken zijn voormalig aannemer Sascha De Smet (49) en zijn Spaanse partner Sonia Marazuela (51) aan dit project begonnen. “Deze investering gaan we nooit terugverdienen, maar het is uit passie dat we het doen.”

21 augustus 2023

“Zeer tevreden met het resultaat”: Brugs wijndomein ’t Neerhof brengt eerste flessen op de markt

Geoogst, gerijpt, gebotteld en nu helemaal klaar om gedronken te worden: de eerste Brugse wijnen zijn een feit. “We zijn bijzonder tevreden met het resultaat”, zeggen Sascha De Smet en Sonia Marazuela van wijndomein ’t Neerhof.

Persartikel 21 augustus
Persartikel

Koppel gaat wijn verbouwen op hoeve ‘t Neerhof in Sint-Andries

In Hoeve ’t Neerhof in de Legeweg 290 in Sint-Andries heeft burgemeester Dirk De fauw (CD&V) symbolisch een druivenplantje in de grond. Sascha De Smet en Sonia Marazuela, de nieuwe eigenaars van de middeleeuwse hoeve, hebben er ondertussen al 2.200 van de 3.000 geplande ranken aangeplant op hun grondgebieden van 13.000 vierkante meter. 

30 september 2022 

“Uniek om zo dicht bij de stad wijn te maken”: eerste 100 procent Brugse wijn van Sascha en Sonia ligt volgend jaar in de rekken

In Hoeve ’t Neerhof zijn de druiven geplukt voor de eerste 100 procent Brugse wijn, vanaf volgend jaar te koop. Een droom die in vervulling gaat voor Sascha De Smet en Sonia Marazuela, die van hun liefde voor wijn hun werk hebben gemaakt. “We hopen hier onze fulltime job van te maken”, zegt het koppel.

Pers krantenartikel

Ontdek onze wijnen